onsdag 4 juni 2008

Onsdag 4 juni.


Poolparty med pizza med Hampus klass.Amanda och jag gick dit och tittade på.
Vi köpte skolkläder åt henne när vi ändå var där.Snyggt va!

Sista dagen på skolan idag så det blev bad med skolkläderna på efter skolan för Hampus.Nu på kvällen är de iväg på en varite show på skolan.
Nu har vi nog lite resfeber allihopa.Taxin går kl 6 imorgon bitti och planet hem går kl 8.50. Så vi landar i Stockholm kl 3 på em svensk tid. Resan tar 12 timmar.Hampus han tänker sova hos Danne redan första natten, det är första prioritet!!

Några av våra allra bästa vänner här nere lämnar Kl nu om någon vecka så de var här och sa hej då. Det är så tråkigt att de inte kommer tillbaka i höst.Det blev lite tårar och mycket kramar.


Nu tror jag att bloggen tar semester. Vi får se......

tisdag 3 juni 2008

Tisdag 3 juni

Eftersom det inte är dagis på dagarna nu så gick vi på lekgrupp idag. Vi träffades vid vår pool.
Vi fikade och badade.

Emma hade sin sista exam idag, geometri. Det hade gått jättebra.
Vi har börjat packa nu ,det blir svårt att få plats med allt, väskorna får ju bara väga 20 kg.
Tunga blir de.
Det känns jättekonstigt att säga vi ses på torsdag åt mamma och pappa när man pratar i telefon, men nu är det faktiskt inte långt kvar.

Måndag 2 juni

Idag har vi varit i China town, Emma hade lite hon ville handla, sen följde hon med Amanda till gympan. Hon ska ta igen en dag hon missat förrut.Jag var på skolan och träffade IB lärare inför hösten.
På kvällen började vi att packa lite, har en hel hög med kläder som jag aldrig använt här som jag ska ta hem. Långärmade tröjor tex.
Hampus hade sin sista presentation i skolan idag så nu är det bara lek kvar.

Söndagen den 1 juni

Idag blev det en riktig slödag vid poolen. Vi måste ju ligga på med solbrännan nu tills vi kommer hem. Alla tror väl att vi ska vara som pepparkakor, men det är vi inte. ´
Hasse har lite ångest nu för att han ska vara ifrån oss så lång tid, han åker till penang imorgon och blir borta hela veckan. Vi ser inte honom förrän midsommar.

På kvällen var vi ut och åt middag på chillis efter barnens önskemål.

söndag 1 juni 2008

Lördagen den 30 maj




Idag var det skolavslutning. Vi var på svenska ambassad residences, där svenska ambassadören bor.
Det var precis som hemma , svensk präst, långa tal, Idas sommarvisa, Peps Perssons "vilket vacker väder", jordgubbstårta, blommor, mygg, böcker från fröken,
30 grader varmt och bad i poolen.

Vilket fikabord, alla hade bakat någonting och tagit med det fanns alla sorter, choklad bollarna gick åt fort.

På kvällen hade vi avskedsfest för familjen Pernstam vid poolen. Det var lite manfall för hälften av barnen var sjuka eller borta på annat. Trevligt var det i alla fall, vi hade beställt mat från en kinarestaurang och jag tror att en och annan kan ha lite ont i huvudet idag.

Hampus var på inflyttning fest hos Fredrik under kvällen.