onsdag 4 juni 2008

Onsdag 4 juni.


Poolparty med pizza med Hampus klass.Amanda och jag gick dit och tittade på.
Vi köpte skolkläder åt henne när vi ändå var där.Snyggt va!

Sista dagen på skolan idag så det blev bad med skolkläderna på efter skolan för Hampus.Nu på kvällen är de iväg på en varite show på skolan.
Nu har vi nog lite resfeber allihopa.Taxin går kl 6 imorgon bitti och planet hem går kl 8.50. Så vi landar i Stockholm kl 3 på em svensk tid. Resan tar 12 timmar.Hampus han tänker sova hos Danne redan första natten, det är första prioritet!!

Några av våra allra bästa vänner här nere lämnar Kl nu om någon vecka så de var här och sa hej då. Det är så tråkigt att de inte kommer tillbaka i höst.Det blev lite tårar och mycket kramar.


Nu tror jag att bloggen tar semester. Vi får se......

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu är dom hemma. Glada lyckliga att komma hem ill grannen korna.
Sätt dig nu på terassen med ett glas vin och lukta på korna. Har inte tid har ju vinterkladerna hänger i garderoben. Thats life Malaysia - Åbyggeby med samma temperatur. Pigga och glada efter en lång resa och lyckliga att vara ""hemma"".
Putte var på Arlanda så även farfar och farmor. Tjocka syrran mötte i Furuvik med en god 35 års middag. Ha en härlig sommar.

Anonym sa...

Tack Marie för att vi kunnat följa ert dagliga liv genom den här bloggen. När du blir 65 kommer du också att inse vad familjen Molin d.y. betyder för familjen Molin d.ä.

Farfar

Anonym sa...

Hej familjen Molin,

Har med glädje följt er blogg under en tid, ja mina barn också. Ni skriver så levande och det är härligt att följa er vardag i KL. Vår familj som består av mig, Eva och pappa Pär med två barn Emelie 14 år och Julia 11 år flyttar till KL i oktober. Våra barn står på kö till MKIS. Ha en riktigt skön svensk sommar, för vad jag förstår så är ni i Sverige nu.