måndag 4 januari 2010

Internet igen

Nu har vi äntligen fått internet till knapervägen igen så nu kan jag skriva lite igen.


Helgerna och jullovet är över, men vintern håller i sig. Nyår blev en lugn tillställning tillsammans med grannarna. Helgen efter nyår kom våra vänner som bott i KL och hälsade på, de flyttade hem för ett år sen. Jättetrevligt att träffas och uppdateras lite om vad som hänt under året.


Vi har nu kommit igång med jobb, skola och fritids. Jag har återgått till mitt jobb på akuten och det känns bra. Roligt att träffa alla arbetskamrater igen, lite nya ansikten är det men jobbet är sig likt.
Amandas skola...
Amanda har börjat på 6:års och hon stortrivs. Längtar varje dag till skolan och vill inte gå hem när vi ska hämta henne. Hon har också hunnit fylla 6 år i lördags. Det var spännande och stort. I många paket var Hello Kitty närvarande..




även på tårtan var hon med....


Nora och morfar..

Hampus vår lilla hockeyhjälte har varit sjuk av och till sen i december. På träningen förra måndagen fick han ont i bröstet och jobbigt med andningen. Det visade sig att det var hjärtmuskelinflammation så fick fick tillbringa 3 dygn på hjärintensiven och på barnavdelningen. Nu är han piggare igen men måste vila i 2 månader... vilken pärs för honom, stackarn. Han ville ju verkligen hem till Sverige för att spela hockey och nu får han stå i båset och titta på :( .
Han har börjat i skolan men missade första veckan så när som på första dagen. Han går på en idrottsskola och trivs bra med det.
Imorse var det mycket tårar här hemma för då åkte pappa Hasse tillbaka till Malaysia. Han ska vara kvar ett år till för att avsluta sitt uppdrag där och ska försöka komma hem en vecka i månaden. Nu räknar vi ner dagarna till OS för då kommer han hem igen, vi kommer att sakna honom så mycket....

2 kommentarer:

Jan sa...

Hej! Vad synd att ni har slutat blogga från Malaysia nu när jag funnit er. Vi samlar ju Malaysiabloggar på vår portal:
www.malaysiaspecialisten.com
Men vem vet, ni kanske kommer tillbaka!
Jan
www.malaysiaspecialisten.com

Eva sa...

Hej Marie,
Vad kul att se era harliga vinterbilder. Trist med Hampus, hoppas att han mar battre nu.

Saknar er!

Kramar fran Eva och ovriga i familjen halsar!