måndag 1 juni 2009

Kära återseenden

Nu har vi varit hemma några dagar. Vi har haft en undebar helg med vackert väder. Sverige har visat sig från sin bästa sida. Det har varit riktigt varmt och härligt. Korna är ute i hagen intill tomten och de har massor av kalvar med sig. De är så rofullt att bara sitta och titta på dem.

Vi har hunnit träffa många av våra vänner som vi inte sett på länge.Vår hund Salsa en svart labrador är nöjd med att vara hemma igen, gör ingen stor affär av det, hon är så cool. Vissa tycker det är desto mysigare......


Amanda har fullt upp att leka med grannbarnen. Så härligt att bara kunna släppa ut barnen på gräsmattan och de kan leka ute själva.

Här firar morfar och Amanda upp flaggan på lekstugan.

Hampus har mest varit i Forsby med sin bästis Danne men i lördags var de här och hade ett helt gäng med killar och tjejer här till långt in på natten. Det kom några grabbar på moppar som körde fram och tillbaka ute på vägen så att grannarna höll på att gå i taket. Vi grillade hos grannarna, hittade lite öl i skåpet som jag tog med mig. Kollade datumen sen av någon anledning, 2007... det var ett tag sen vi köpte den ölen.

I söndags var det mors dag och vi firade vår älskade mor med grillat i Åbyggeby. Det var bara Hasse som saknades. Skönt när han kommer hem och vi kan vara tillsammans hela familjen igen.Inga kommentarer: