torsdag 4 juni 2009

Kattungar

Idag har vi varit på sommarfika på jobbet, jordgubbar och glass. Det var jättekul att träffa alla igen och många var där med sina barn. Vi fixade till passerkort och kläder till lördagen. Nya inloggningar till datorn behövdes också. Jag hoppas det blir en lugnare start än jag fick förra året, mitt första pass drog igång med ett katastroflarm då en studentkärra vält med massa ungdomar. Det var lite tufft, men det gick bra det med.


Grannarnas katt har fått kattungar, när vi fick se dem så var de bara några timmar gamla. Det är 2 ljusa och 2 mörka, vem som är pappa är inte fastställt. Andreas letar efter någon som kan betala underhåll. Det är väl tur att vi ska tillbaka i höst annars hade nog vi varit spekulanter till en, eller hur Hasse??
Kan meddela att det gick bra med Dannes fot, ingen fraktur men en rejäl stukning men det kan göra nog så ont.
Vädret är inte det bästa nu, kallt och regnigt men det gör inte så mycket det finns massor vi kan göra inne. Hampus har fotbollsträning ikväll , 7 grader varmt och småspiks regn, härliga Sverige. Amanda och jag tände en brasa i spisen för att värma oss.


I länken nedan kan ni läsa om finalerna i hockeyn som var helgen innan vi åkte hem.http://thestar.com.my/metro/story.asp?file=/2009/5/30/central/3978189&sec=central

Inga kommentarer: