måndag 1 juni 2009

Uppsats och akuten besök

Imorse var det dags för vårt uppsats seminarium. Vi var nog båda lite nervösa innan. Det var en tjej som skulle opponera på vårt arbete först och det gick bra. Det fanns inte mycket att kritisera, inte heller examinatorn hade något mer än små fel som går att rätta till på några minuter. Det var en enorm lättnad när det var över, så skönt att allt är klart.Vi har lagt ner så mycket jobb på denna så att om vi skulle fått mycket påbackning så hade vi nog brutit ihop.
Firade sen med en lunch i furuvik, Christina var tvungen att åka tillbaka till jobbet igen.

Eftermiddagen tillbringades i trädgården, maskrosorna i gräsmattan behövde klippas, det tog 2 timmar men nu är det såå fint kan jag meddela. Nu behöver jag inte klippa mera innan Hasse kommer.....
På kvällen var vi på väg ut och jogga när Jane ringde och talade om att Danne åkt ambulans till sjukan. Foten hade fastnat i en grop i planen när han spelade match. Lämnade Amanda hos grannarna och skjutsade sen upp Jane på akuten. Hampus fick följa med i ambulansen så vi mötte upp dem där. Oklart om det är en fraktur får bättre besked i morgon men han behövde inget gips i allafall.Hoppas han snart är på benen igen.
Träffade några av mina arbetskompisar på akuten, det var trevligt mitt i eländet. På lördag jobbar jag mitt första pass.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Tack för en trevlig blogg. Vill också berätta för alla Malaysiaintreserade att vi satt upp en ny webbsida på svenska om MM2H-programmet (Malaysia My Second Home): www.mm2h.se . Kanske av intresse för alla som vill flytta hit!
Mvh
Jan

Anonym sa...

Hej Marie! Så roligt att läsa bloggen nu när du är hemma i Sverige. Jag lade till och med upp mig som prenumerant. Såg att du var på väg ut på joggingtur. Det blev ingen jogging för oss i tisdags. För mycket att göra och Anna ville bli körd tidigt till skolan för "exam" i matte. Får kämpa på hemma istället. Vi hörs!
Kram Anki