torsdag 1 januari 2009

Bali

Den 27 december gav vi oss iväg till Bali. Bali är en vulkan ö som ligger i Indonesien ca 3 timmars flygresa från Kuala Lumpur. Det bor ca 3 400 000 människor på ön och de flesta är hinduer. Bali är känd för sina fina surfstränder med höga vågor.
Vi har bott i Sanur som ligger på ostkusten, hotellet heter Sanur beach hotel. Det är regnperiod på Bali just nu så vi har haft lite växlande väder. Det var nog tur att det inte var strålande sol alla fem dagarna för när det var soligt så gick det inte att ligga i solen, det var alldeles för varmt. Det har regnat lite på nätter och kvällar.


Vi har haft några härliga dagar på stranden och vid poolen,sovit ut och ätit gott. På Bali är det fortfarande billigt att shoppa och äta. Det blev inte så mycket shopping men en hel del god mat.

Det var segeltävling från stranden en av dagarna med lite specialla inhemska båtar.

Amanda ville göra Bali flätor i håret så vi tänkte att vi kunde ta massage samtidigt på stranden medan de flätade hennes hår. Det var inte så avslappnande precis, Amanda är ju så

håröm så hon satt och grät när de försökte reda ut hennes hår vilket gjorde att jag led lika mycket som henne och inte kunde njuta av massagen. Fin blev hon tillslut i allafall.

På kvällen då tyckte hon att vi skulle plocka ur allihop för att det var så hårt att sova på dem.





Inga kommentarer: