måndag 5 januari 2009

Emmas sista kväll

Vi har haft några dagar med lite trist väder. Barnen har packat för fullt och Emma har fullt sjå att få ner allt i väskan. Det blir lite över som vi får ta. Hampus är så nervös men det blir nog bra bara han kommer iväg.
På eftermiddagen var vi bjudna på kalas.Linnea fyllde 6 år i lördags så det blev bullar och tårta vid poolen.Det var kul att träffa alla igen efter helgerna. De hade haft en stor fest här vid poolen på nyår, över 20 vuxna och mycket barn. De hade varit upp på taket vid tolvslaget och tittat på fyrverkerier .
Idag var det Emmas sista dag här i KL, hon och Hampus hade bestämt att vi skulle på bio och gå ut och äta. Mamma och pappa var barnvakt så vi drog iväg på kvällen.
Vi åt sushi!!! på en sushi restaurang. Vi satt vid ett bord och så gick det ett band med tallrikar förbi med olika sorter av sushin. Det var lite annorlunda, vissa var ätbara andra inte. Sen betalade man per tallrik man tagit och priset varierade med färgen på tallriken.
Vi gick sen på bio och såg nya disney filmen Bedtime story. Det var en mysig familjefilm. Vi gick på goldclass vilket innebär att man sitter i stora mjuka fåtöljer med täcke, och att man har servering vid borden i salongen. Hampus var helt till sig och tyckte det var såååå lyxigt.

Väskorna är nu fullpackade och kontrollvägda på grannarnas våg. De väger strax över 20 kg båda väskorna. Hampus har ju sin hockeytrunk med sig hem, han fick höra att det var träning i morgon kväll så vi får väl se om han pallrar sig dit. Han är ju van att spela hockey mitt i natten.

Inga kommentarer: