torsdag 1 januari 2009

Surfing

Några utflykter blev det. Hampus och Hasse och jag drog iväg till Ubud, en hantverksby som ligger ca 45 minuters bilväg från Sanur. Vi hyrde en taxi i några timmar och taxichauffören guidade oss. Vi stannade och tittade på batik, gallerier och trähantverk på vägen. Ett riktigt turiststråk.
När vi kom upp till Ubud så var det marknad med massor av prylar, där kunde man gått en hel dag. Prutade man så gick det att få saker riktigt billigt. Så fort man frågade vad saker kostade så sa de ett pris och sen la de till "You bargain". Det var precis som att de måste tala om för oss att vi måste pruta.

På nyårsafton så åkte Hasse och Hampus till Kuta beach för att surfa. De tog en halv dags lektioner. De var helt slut när de kom tillbaka, vågorna var rejält höga uppemot 5 meter. En rejäl upplevelse för dem båda. Detta kommer de att leva länge på....
På kvällen var vi ut och åt, Amanda somnade vid bordet fast klockan bara var 9, så vi fick bära hem henne. Några till av oss hann somna innan tolvslaget måste jag erkänna.Vi var nöjda med vår nyårsafton ändå.

Inga kommentarer: