torsdag 15 januari 2009

Åbyggeby





Har tydligen lyckats logga in på någon av grannarnas internet.Har nu varit en vecka i Sverige, och det är så mysigt. Idag snöar det och är 10 grader kallt. Vi har hunnit åka bob och skridskor och träffat många utav våra vänner. Jag har tom hunnit jobba ett pass på akuten. Det var så kul att träffa arbetskamraterna igen.
Vi hade sällskap av en annan svensk familj på planet som har en son i Amandas ålder. Det var så roligt att höra barnen när vi landade. Det var så spralliga och när de såg att det var snö på backen blev de helt tokiga. Amanda ställde sig upp och ropade "jag älskar Sverige".
Vi möttes av barnens nya kusin med sin mamma och farmor och farfar på Arlanda. Det var rejält kallt men de hade med sig jackor åt oss.
Vi åkte först hem till mamma och pappa. Deras vatten hade frusit. Det var så synd om dem. Man kommer hem trött och frusen och så har man inget vatten.Vi fortsatte hem till vårt uppvärmda hus och tände en brasa.Vi passerade affären på vägen, det var så skönt att gå i en svensk affär och handla, bara plocka det man känner igen.
Idag kom Hasse till Sverige också. Vi har haft lite middag här med farmor och farfar.Nu sover han gott i sin egen säng.

Inga kommentarer: