fredag 11 december 2009

1 vecka kvar



Helt ofattbart... vart har tiden tagit vägen bara 1 vecka kvar tills vi åker hem.... och här ligger jag utan att kunna göra ett dugg.
Vi har missat massor i skolan med Amanda, bla lucia tåget som Amanda skulle varit med i. Kanske, kanske kan hon var med på söndag. Hon är i allafall piggare men sonen är det inte mycket med. Kom hem igår och var jättevarm igen....och hade huvudvärk. Sov i flera omgångar under kvällen. Det var nog mest på vilja som han tog sig till skolan imorse. Nu på kvällen är han på fest hos en dansk tjej och imorgon har han sitt farewell party. Hasse och jag skulle ha varit på Masbas julfest ikväll men vi hade ställt in den pga att de var fest ute på hockeyn för Hampus. Hasse hämtade Hampus på festen vid halv 10 tiden och drog sen ut till Sunway Lagoon, kanske för sista gången.

De hade ordnat en liten fest för Hampus och 2 grabbar till som ska åka hem. Det var mat och tårta, Hasse hade tagit med sig lite svenska kanelbullar att bjuda på. Kolla in tårtan:


De hölls tal och de fick presenter, Hasse och Hampus fick en varsin minnestavla. Hasse blev lite överraskad att han också fick en men han har tillbringat mycket tid där ute med grabbarna.

Om någon sagt för 2 år sen att du kommer att var lika ledsen när du åker från KL som när du lämnar Sverige nu, så skulle jag inte trott dem. Nu är vi där och tårarna trillar här med....

Inga kommentarer: