onsdag 16 december 2009

Julfest med hemligt besök


Amandas klass hade julfest idag. Vi åt pizza och massor av annat gott som vi mammor fixat. Innan maten så kom det en hemlig gäst på besök ända från Nordpolen, det ni! Julklappar hade han med sig till alla barnen.
När han gått fanns det även strumpor utanför dörren med presenter i till alla barnen.

Amanda lämnade sin present till fröken också, en guidebok över Sverige. Det var lite tårfyllt när de firade av Amanda, hon fick en jättefin tavla med kort på alla klasskompisar.

Efter julfesten hade barnen gympa och det stod simning på schemat. Vi var några frivilliga föräldrar som hjälpte till.

Vid 3 var det dags för sista lektionen för terminen i svenska skolan. Vi bjöd på lussebullar och julmust och pysslade med barnen. Svenska prästen från Singapore var också där och pratade lite med barnen om kyrkan och julen m.m.
Nu på kvällen är bägge barnen hos kompisar ute i Valencia för en sista träff med kompisar. Imorgon är sista dagen i skolan, på fredag är det helgdag här och alla är lediga.

1 kommentar:

Anonym sa...

Marie,
From all the 18402 hits, I thank you very much for your writing and photos. It has been a daily event to get in and read whats happen up there (half way), thank you. I assume you turn this 'blog' off now when you have come back to old Swedala. Thank you very much.
Down Under