torsdag 14 maj 2009

Brandstationen i Sri Hartamas


I morse innan vi åkte till brandstationen var jag med i klassen när de har sin morgonsamling. Det är sån ordning och fröken är så pedagogisk och de fungerar hur bra som helst. Hon delar ut beröm hela tiden till den som är snabbast att plocka undan, sitta ner, vara tyst eller den som är mest uppmärksam. Alla som har gjort sin läxa får varsin sticker att sätta på tröjan.


Vi åkte sen små skolbussar till brandstationen. Där fick de åka brandbil med sirener på, prova brandmännens kläder och spola vatten med slangen. De hade så kul. Verkligen uppskattat. Som vanligt hade de ett arbetshäfte med sig som de skulle arbeta med. Vi avslutade med lite mellis och sen for vi tillbaka.



Jag gick hem och bytte om för att sen gå på en avskedslunch för Karin som bott här i 5 år och nu ska flytta hem till Stockholm.
Maria och Linda kom tillbaka på em efter en natt på Trader Hotell. Det var där vi bodde första veckan vi var här i malaysia.Hotellet ligger mitt inne i city med utsikt över tornen. Högst upp finns det en pool med en bar med underbar utsikt. De var jättenöjda.
Hasse och jag fick som avskedspresent en kväll på tu man hand, det är vi inte bortskämda med.






Inga kommentarer: