tisdag 19 maj 2009

Konsert

Tog en runda till IKEA för att köpa lingonsylt.De blir ju katastrof på morgnarna om det inte finns sylt till gröten. (Det är ju viktiga saker man har för sig , eller hur.)Lämnade även in lite kort för framkallning. Ingen träning idag, måste bli av med snuvan först.
Sista wallclimbing med Amandas klass var idag. Tänkte när jag tittade på termometern, 28 grader, va skönt då blir det inte allför varmt därnere. Det blev det ändå...Tänk va vi kommer att frysa när vi kommer till Sverige. Jag kommer ihåg förra sommaren när vi kom hem och var och badade i Forsby, Amanda frös så hon skakade.
Det är så kul att se barnen klättra nu, de har blivit så duktiga, som små apor tar de sig upp för väggen.

På kvällen var det dags för grade 5s vårkonsert. Hampus spelar trummor i orkestern och sen sjöng han i kören. Många är riktigt duktiga på sina instrument. Alla i Hampus ålder måste spela ett instrument på skoltid, vissa spelar även hemma. Får väl se om han fortsätter med trummorna till hösten. Till hösten får Hampus ett digert schema med svenska på distans, extra lektioner i spanska, läxor och sen all sport på det. Det blir att bita ihop. Han får känna på lite nu för nu bara öser de projekt över barnen som ska vara klara innan skolan slutar. Lite extra tidspress på honom eftersom vi åker tidigare.

Inga kommentarer: