torsdag 30 oktober 2008

Ett annorlunda KL


Idag kunde jag äntligen följa med på "ett annorlunda KL" Jessica på bilden som bott här i ca 2 år ordnade lite sightseeing för oss som inte varit här så länge. Ett tillfälle att träffas och se lite av KL. Det har hunnit med 2 onsdagar och idag var den 3:e. Vi var först till Wetmarket, en stor matmarknad, där hon visade runt och pratade om malysiska fiskar, grönsaker och kryddor. Gav tips om matlagning m.m. Vi åt sen roti canai, indiska pannkakor och drack kondenserat te.


Vi fortsatte sen ut till Sungai Bulow och tittade på växter. Orkideerna på bilden kostade mellan 20 och 30 svenska kronor. Helt otroliga.
Jessica är otroligt kunnig fast hon inte varit här så länge. Hon kan allt. Vi fick ett tjockt kompendium där de mesta om Kl står. Detta borde alla få göra som kommer hit som nya expats.
Alla var otroligt nöjda och vi skulle även ha en 4:e gång i slutet på november.

På kvällen var Hampus och jag ute och jagade Halloeween. Fredagen närmar sig med stormsteg. Skolan spökas ut med spöken och monster mer och mer för varje dag. Vi hittade tillslut lite vampyr tänder och en cape som han ska ha.

Inga kommentarer: