onsdag 8 oktober 2008

Mamma Mia

Coffemorning på skolan direkt på morgonen. Det var Amandas klass mamma som dragit ihop alla mammor. Insamling av klasskassa och diskussion av kommande helgdagar. Närmast nu är det Deepavali som är en indisk högtid, så nu får vi ut och leta kläder igen.
Halloween är tydligen jätte stort här, en hel komitee´ planerar för skolans firande.
Nästa vecka ska Emma åka på en Malaysian study resa, 6 timmar med buss norrut. Alla från grade 6 upp till grade 12 åker till olika platser i 3-4 dagar.
Ikväll var det information till föräldrarna om detta. De ska åka till Alor Setar. Där ska de jobba på ett ålderdomshem, hjälpa till med matlagning, trädgårsarbete m.m.
På kvällarna är det fullt program med aktiviteter.De ska bo på ett hotel 30 minuter ifrån ålderdomshemmet.
Vid 10 tiden gick jag och 2 tjejer till på bio, Mamma Mia. Vi gick på goldclass. Det innebär att man får en fåtölj som man kan ändra ryggläget på, man får kudde och täcke. Mellan sätena finns det ett bord, så innan man går in så beställer man från en meny vad man vill ha att äta, mat eller godis. Kommer man på när filmen har börjat att man vill ha mer cola då trycker man på en knapp och då kommer det en kille och frågar vad man vill ha. Super lyxigt.
Filmen då... ja den var super bra. Nu ska vi köpa filmen så att vi kan se den om och om igen....

1 kommentar:

Anonym sa...

Näääee!!! Det är inte sant?? Jag ska skriva till SF att de får tametusan införa nått sånt i Sverige oxå.