söndag 28 september 2008

Inflyttningsfest

Nu är äntligen barnen lediga i en hel vecka. Vi tog en rejäl sovmorgon hela familjen, sen tillbringade vi fm vid poolen.
Emma studsade upp kl halv 10 trots att hon inte kom hem förrän 4 på morgonen. De hade varit 20 st härifrån som dragit in till KL och gått på klubbar!! Tänk om vi vetat detta när vi släppte ut henne.Det är i allafall bra att de är ett helt gäng som håller ihop.
De är inte så noga med åldergränser här tex på sprit, men när de försökte ta sig in på en film på bio som var från 18 år då gick det inte.
De mesta censureraas här, tom låtar på radion. Det går en låt nu som heter "I kissed a girl and I liked it", när jag hörde den på radion så tyckte jag att den lät så konstig tills jag kom på att de censurerat bort "girl" i låten. Tänk er hur det lät....
När vi köper filmer som är kopierade då är det inte censurerat men man kan fundera vem som gjort översättningen. Det är ibland så dåligt översatt att man funderar om de som gjort det överhuvudtaget kan engelska. Det blir lite komiskt ibland.
Tv program är censurerade från hemska scener och fula ord. Emma som har koll på filmer, hon säger att det klipper bort en hel del som de visar i Sverige utan problem.

På kvällen var Hasse och jag bjudna till ett norskt par på inflyttningsfest. Det var jättetrevligt och vi träffade många nya människor.
De hade buffe på garageuppfarten.

Inga kommentarer: