fredag 19 september 2008

Klättervägg

Nu är farmor och farfar på väg, men planet kom iväg lite sent pga av farfars pass. Hade det gått ut eller? Fortsättning följer....
Vet inte om detta var är sant vi får väl höra imorgon. Det landar kvart i sju imorgon bitti.
Hasse är något bättre men inte helt, så han vilar hemma en dag till.Pallrade sig ut och åt lunch med frugan.

Innan lunchen var det dags för klättervägg, 16 barn som var som apor, jätteduktiga var de.Vi var två mammor som var där och riggade mattor innan klassen kom. Det gick väldigt bra att komma upp högt men sen skulle de ner också....

Det är en riktigt hög klättervägg de har på skolan, de större barnen använder sele när de klättrar. Det gjorde dock inte dessa små.

Efter skolan var det dags för en playdate. De är mycket för sånt här.Många barn, främst de kinesiska, har massor av aktiviteter efter skolan så att de måste planera in när de ska leka. Idag var det hela Amandas klass som träffades i Kidz Zone, en stor innelekplats.
Amandas amerikanska kompis Sidney åkte i vår bil, det är så kul att lyssna när Amanda pratar engelska med henne. Hon blandar hej vilt mellan svenska och engelska. Hon försökte lära Sidney lite svenska ord.
-När you ska say cookie, så say you kaka.
Emma for in till stan efter skolan tillsammans med några klasskompisar och en lärare. De planerar för 12:ornas bal i vår. De skulle besöka 2 hotell för att bestämma var de ska hålla till.

Inga kommentarer: