onsdag 17 september 2008

Nursery

Tillbringade fm på gymmet och framför datorn. Det tar mycket tid att leta artiklar m.m. Tiden bara flyger fram.
Skolan som barnen går i firar 15 års jubileeum nästa år så idag tog de kort på alla i hela skolan ute på fotbollsplanen, ca 1000 personer.Det var lite häftigt.
Hasse var hemma idag också, jobbade hemma.Vi gick ut och åt lunch ihop vilket var lite trevligt.
Amanda tränade crawl på simskolan på em. Vi satt i skuggan och tittade på och det var otroligt varmt. Amanda crawlar redan riktigt bra.

På eftermiddagen tog Ylva och jag en tur till en plantskola som ligger i Sungei buloh . Där finns det många plantskolaor som ligger bredvid varnadra.
Förr i tiden var detta Sungei Buloh ett ställe där de placerade leprasjuka (spetälska). För att de skulle ha något att göra och tjäna lite pengar så startade de plantskolor, därför ligger det så många på samma ställe.
Som jag sagt tidigare så är det väldigt billigt med växter, stora höga växter som kostar flera hundra hemma köper man för under hundra lappen här. Orkider för 10 kr, en meters gröna växter för 30 kr. Det fanns så mycket att välja på.
Vi gick runt och pekade på det vi skulle ha och de lastade bilen full med växter, krukor och jord.
De hade fullt sjå ska jag säga att få in allt i bilen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad är fotot på alla billiga växter är kvaliten lika halvbra som på plantagen? Hasse glöm ej att ringa försäkringskassan.