onsdag 17 december 2008

Evakuering






Imorse gick bomblarmet på skolan precis när vi lämnat barnen i klassrummen. En okänd väska hade hittats i breeze way. Skolan evakuerades och alla barnen fick gå ut på fotbollsplanen. Hampus hade tur för han skulle ha utflykt idag så de hann precis iväg innan de stängde grindarna för ut och inpassage.De kallade in någon slags bomb grupp och polis som undersökte väskan.Barnen fick stå ett bra tag på fotbollsplanen innan de fick återgå till klassrummen.Det var en liten tjej i grade 1 som hade glömt sin väska.
Hampus åkte iväg till en skytrack bana. De fick ha sele på sig och sen fick de gå på linor högt upp i luften.De hade också ett ställe där de kunde gå in och ha snöbollskrig.Han hade haft riktigt kul.

Själv lämnade jag åter igen mormor och morfar och gick till Amandas klass till hennes julfest med massor av mat och bakverk och sång av barnen. Jag hade bakat en riktig svensk äppelkaka med kanel i, den blev riktigt populär. Vi fick också bla koreanska nudlar och amerikanska muffins.
I Elsas klass hade de julklappsbyte. De skulle köpa en julklapp för 10 RM alltså 20 kr och sen byta med varann.En mamma hon kom med en hel säck med barbie dockor åt tjejerna och radiostyrda bilar åt killarna.
På kvällen hade vi ordnat avskedsfest till teresa. Vi var ut och åt och hade samlat ihop till present.



Inga kommentarer: