lördag 6 december 2008

Fiskspa

Idag skulle vi ordnat en "överrasknings em" med Teresa. Efter många turer så sprack det för Teresa hade andra planer. Vi får ta det en annan dag.
Var och handlade på fm vilket tar sin lilla tid. Allt som jag skulle ha fanns inte hemma tex köttfärs så jag fick åka till ytterligare en affär. Det är inte bara att stanna utanför affären som hemma ,utan här måste du parkera i parkeringshus med biljett som ska betalas . Det är väldigt osmidigt och gör att allt tar längre tid. Hemma kan man bara springa in och ut, det gör man inte här.
Plockade ur varorna lite snabbt och gick sen iväg till skolan på en lunch som anordnas för att samla in pengar till ett cancersjukt barn. De sålde smycken med mera och vinsten gick till insamlingen. Jag köpte lite julklappar.
Alla från grade 5 ,bla Hampus, kom och sjöng julsånger för oss.
Efter skolan åkte Hampus med till Ericsson för att lussa för de som jobbar där. De åkte buss från skolan och kom inte hem förrän vid 7 tiden på kvällen.
Lotta, Emma ,Amanda och jag åkte iväg till ett "fiskspa". Det är små fiskar i stora akvarium som äter på huden. Man sätter ner fötterna så äter de upp den döda huden på fötterna. Det kittlade otroligt mycket i början, men det gick över efter ett tag, men det var svårt att slappna av. Amanda vågade inte sätta ner fötterna men vi andra satt med fötterna i akvariet i 30 min.


På kvällen åt vi fredags pizza hos Ylva och Joakim hela gänget. Grabbarna drog iväg på hockey vid 8 tiden.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk att vi i Sverige liger ett steg efter jämt, läste i morgontidningen att det skulle öppnas ett SPA här med fotbad bland småfiskar. Kul att se hyr det funkade