söndag 7 december 2008

Schwartz och Limpar i KL



Helgen forsätter i rasande fart framför allt för Hampus. Han sov över ho David och kom hem vid 8 tiden.
Klockan 9 var det dags för kalas. Hanif fyllde 11 år.Först paintball i några timmar, efter det bjöds det på grillade hamburgare och bad i deras villa. En enorm villa i flera våningar.
Kalaset höll på mellan 9 och 4.
Hasse och Amanda var med under fm, han träffade Hanifs pappa och fick en intressant pratstund med honom. Han är från Indonesien och har bott i Holland några år.Han hade stridit med rebellerna i Atche provinsen och var tvungen att fly landet efter det.
Han saknar fortfarande 20 personer från sin släkt efter tsunami katastrofen.
Emma och jag åkte ut och shoppade lite julklappar och varma tröjor under fm. Lättare att handla nu när vi börjar att hitta lite. Dessa enorma varuhus gör en annars bara förvirrad. Nu vet vi var vi ska gå för att hitta det vi vill.Hem och vände en snabbis. Emma och Amanda stannade hemma och Hasse och jag hämtade Hampus.
Vi hade fått biljetter till Master football tournament. Det var fd spelare från engelska premier league som hade 4 lag här för att spela en turnering. Liverpool, Arsenal, Manchester United och ett all star team.
Stefan Schwartz och Anders Limpar var med. Vi fick oss en pratstund med dem, det var riktigt skoj. Hasse var alldeles lyrisk medan Hampus inte riktigt förstod det "stora" med dessa "gubbar". Ian Rush, Ray Parlor, Brian Robson mfl. var också med. Limpar berättade att han var ett riktigt Brynäs fan, det var nog det enda som imponerade på Hampus...


Gissa en som sover gott på soffan nu......

2 kommentarer:

lotta sa...

Hej!
Andreas gick just förbi datorn.....där var det någon som förstod storheten med gubbarna. haha.
Ha det bra!
Hälsningar Lotta

Anonym sa...

hasse ser otroligt nöjd ut på bild 1 på bild 2 är han så nöjd att han biter sej i läppen