tisdag 17 februari 2009

Benkoll

Måndag igen. Det har varit en späckad helg med aktiviteter. Amanda frågar alltid när det är måndag hur många dagar hon ska gå tills hon är ledig igen.
Skolsköterskan är på gång igen i skolan. I höstas var hon ju i skolan och kollade om de hade några blåsor på händerna idag var det synen som skulle kollas.
Amanda berättade, när hon kom hem, att hon som tittade oss i händerna förr du vet hon var i klassen idag igen. Nu fick vi visa att vi kunde se, mamma nästa gång hon kommer då kanske hon ska se om vi kan gå på våra ben.
Det lät lite roligt när hon sa det men när hon sen fortsatte och berätta så förstod jag vad det kom ifrån. Förra helgen när vi var på en gata inne i stan så såg hon en kille utan armar och ben som låg på backen. Det såg otäckt ut, och alla bara gick förbi. Hon hade ändå noterat att det fanns en stol i närheten som han nog satt på när han inte låg. Det där har satt spår hos min dotter.
Just på denna gata så är det många som är vanställda eller handikappade som är ute på gatorna och tigger eftersom det är mycket turister just där. Man vill ge åt alla men det går ju inte....
Kvällen tillbringade vi famför datorn och försökte boka resa till vår stora dotter som ska komma med oss tillbaka i höst. Danne och Johanna kommer också med. Jätteskoj.

Inga kommentarer: