måndag 9 februari 2009

Hop on hop off


Denna helg är det långledigt igen,måndag är helgdag. Nu har vi varit här en vecka och det känns som mycket längre.
Vi tog en riktig sightseeing dag idag. Det finns en buss som heter hop on hop off, som går runt i KL och stannar vid de mest sevärda turistattraktionerna. Vi tog den stannade först vid en sjö där vi gick runt och tittade lite. Det var väldigt varmt, 35 grader, så det blev inte så lång promenad. I parken kunde man hyra kanoter bla.
Vi fortsatte sen till turistinformationen där det var fullt uppträdande, de hade en speciell helg om Borneo och man kunde få många restips. Vi promenerade därifrån till Twin Towers där det blev lunch och lite shopping. Letar för fullt efter tiger kläder men har inte hittat något än.
.
Vi åkte sen vidare med bussen till centralstationen och därifrån åkte vi monorail. Det är en slags "tunnelbanetåg" fast den går på spår högt uppe ovanför all annan trafik. Barnen tyckte det var spännande. Det kostade 4 kr att åka tillbaka in till stan. Vi åkte till Bukit Bintang vilket är bla det mest exklusiva shopping områdena i stan.
Det var otroligt mycket folk ute, de firade slutet på chinese newyear.Vi åt lite glass där och åkte sen taxi till vår bil som vi parkerat vid fågelparken. Vi var rejält trötta allihop klockan var över 9 innan vi var hemma. Tittade lite på en film innan vi somnade.

Inga kommentarer: