söndag 22 februari 2009

Tillbaka till Traders


Lugn förmiddag med lunch vid poolen. Grabbarna var iväg och köpte nya fotbollsskor som gick sönder igår på träningen.På eftermiddagen var det match för Hampus. De spelade mot en annan skola. Träningarna och matcherna är på en skola inte alls långt från där vi bor. Jättefina planer med konstgräs, men kokande hett, det stod helt still i luften där. De förlorade matchen med 1-0 de spelade en tredje halvlek bara för skojs skull men fick avbryta för att det började åska.

På kvällen åkte vi med Lotta och Fredrik in till stan. Hampus var på poolparty hos en kompis och skulle sova över. Amanda var hemma med Lottas barn med deras maid.
Vi åkte först till Traders hotell. Lite ångest hade man när man klev in genom dörrarna där. Det var där vi bodde när vi kom hit. På översta våningen har de en bar med utsikt över tornen. Man sitter alldeles vid fönstren och runt en pool. Det var oväder även då så det regnade i poolen men det var tak över borden så det blev rätt så mysigt. Kolla in utsikten.
Vilka vanor vi lägger oss till med va! Skönt att få rå om karln lite.
Vi åkte sen vidare till en italiensk restaurang som var en non halal restaurang , vilket betyder att de serverar griskött. Liten och mysig restaurang med mycket folk.
Vi kom hem kl halv 1 och då var alla barnen utom Nora vaken.

Inga kommentarer: