torsdag 5 februari 2009

Swea

"Genom att samla Sweor kring vårt gemensamma språk, vårt svenska ursprung och kulturarv blir SWEA både en träffpunkt och ett skyddsnät med länkar över hela världen, något som gör livet utomlands lättare"

Idag har jag varit på Sweas årsmöte. Invald i styrelsen, jag ska ingå i valberedningen.
Vår första uppgift ska bli att hitta någon som är lite datavan och vill hålla i sweas hemsida här i KL.Vi är ca 60 medlemmar här i KL, det finns ca 8000 medlemmar i hela världen fördelade på 40 länder.
Swea har ett digert program med bla luncher, pubkvällar, studiebesök på företag, cykelturer m.m. Det finns något för alla.
Amanda har fortfarande problem med magen sen magsjukan, äter dåligt. Hon börjar tunna ur lite. Hörde att magsjukan drabbat furuvik med, det var ju trist.
På kvällen var jag och barnen ner till plazan på marknad och köpte lite frukt. Det är marknad där varje torsdag de säljer både frukt, mat, kläder och leksaker.
Saknar vår stora tjej enormt, det är väldigt tomt här utan henne. Av rapporterna jag får hemfrån så verkar hon ha det bra.
Hasse och Hampus har bestämt sig för att ta dykarcertifikat, de har fått en bok som de ska läsa och de börjar kursen på söndag.

Inga kommentarer: