söndag 1 februari 2009

Tillbaka i KL

Efter att ha tagit farväl av alla igen, tårar och tandagnisslan, så var det dags för återresa till KL. 12 timmars resa och Amanda hade sett fram emot att få spela spel och titta på film. Visade sig att hela systemet var trasigt så det blev varken musik, film eller spel. Tur att vi hade lite ritblock med oss. Det blev en lång resa för henne, Hampus hade sin dator med sig så att han kunde spela på den.
Vi åkte kl 13 från arlanda och landade kl 7 på morgonen i KL. Vi hade sovit lite i omgångar men var helt slut efter resan. Vi åkte taxi från flygplatsen och det visade sig bli en skräckfärd med en chaufför som satt och halvsov???? Hasse fick prata med honom men det hjälpte föga. Det var nästan så att man ville kliva ur.
Väl framme visade det sig att lägenheten var städad från topp till tå och kylskåpet var välfyllt med mat och det var blommor på bordet. Linda (vår maid) har varit här medan vi varit borta. Lotta, vår granne, hade handlat och fyllt kylskåpet.Toppen!!
På kvällen bjöds det på taco vid poolen tillsammans med grannarna. Lite skönt att vara tillbaka i värmen måste jag erkänna, men tungt att inte Emma är med. Hon har startat en mamma och pappa blogg som bara Hasse och jag har tillgång till så vi kan delta i hennes vardag lite. Det känns bra. Det har varit så bra att kunna vara hemma och vara med och installera hennes hos mormor och morfar. Jag tror att hon var glad över att slippa följa med oss tillbaka.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag kommer också från Gävle!