fredag 27 februari 2009

Turtleday




Hampus mår bättre nu, varit i skolan nu de sista dagarna av veckan.
Full fart igen på träningarna.
Jag tog däremot ledigt från gymmet idag. Har sååå ont i vaderna sen jag tog trapporna ner häromdagen i flipp flopps, 22 våningar, inte att rekommendera.
Denna vecka så har det ju varit turtleweek på skolan. Den avslutades idag med alternative dressday, då får alla klä sig hur de vill om de betalar 5 ringit till skolan. Pengarna samlar de in och ger till välgörande ändamål.
Amandas klass gjorde ett besök på ett condo en bit från skolan där de har en ganska stor damm med fiskar och sköldpaddor. Alla barnen hade gjort tallrikar som såg ut om sköldpaddor med handtag på där de fick bröd att mata djuren med, det var uppskattat.
Det var nästan fler föräldrar än barn med på utflykten. Det är så roligt att lyssna på de amerikanska mammorna, de hittar på så många fantastiska superlativ för allt. Jag kan inte förstå hur de orkar vara så positiva till allt. Allt är så marvellous, gourgeus, wonderful m.m. Inget fel i det men man önskade att man kunde få lite av det.
På eftermiddagen hade vi som är nya i sweas styrelse ett möte med ordförande. Hon berättade lite om swea och hur det fungerar. Det blev mycket prat om annat också, det var verkligen trevligt och upplyftande. Man märker att man inte är ensam med alla konstiga funderingar som man kan få här, man har mer tid över här att tänka och fundera på.
Amanda åkte med hem till Catrine och idag ska hon sova över, få se om vi får hämta henne ikväll för hon var lite osäker innan hon åkte.
Hampus har fotboll och hockeyträning ikväll. Jag ska gå över till Lotta och äta semla.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men Marie du ska ju ta trapporna upp oxå. Kalle