fredag 13 februari 2009

Fredag igen

Nu är den här veckan slut. Amanda och jag sitter och tittar på morden i midsommer, grabbarna har åkt på hockey.Idag firade man alla hjärtans dag på skolan, det var pyssel och bakning och alla skulle vara klädda i rosa eller rött.

Lite uppskattning från fröken som dyker upp lite då och då.

Efter skolan har Amanda ,varit och lekt hos en kompis utanför stan.Hon åkte skolbuss med Catrine hem och vi hämtade henne sen på kvällen. Det tog Hampus och mig 1 timme att hämta hem henne.
På förmiddagen var det coffemorning med Amandas klass. Nya projekt som ska planeras. Nu är det fun fair på gång. En "lekdag" med massor av aktiviteter på skolan. Matlagningskurs ska det också bli. Vi har några koreanska mammor i klassen som ska ha en matlagningskurs i koreansk matlagning i slutet på februari. Det ska bli spännande. Jag har lovat att baka svenska semlor till alla mammorna då. Få se vad de tycker om detta.

1 kommentar:

Anonym sa...

Putte sa
Idag ligger poolen spegelblank. Tre skridskoåkare var ute och provade efter stranden. sällsynt att poolen fryser till spegeblank is. Försök att åka skridskor på eran pool. Har du inga foton på deras yrkesval, skulle vara spännande att se.