måndag 20 april 2009

Cykeltur i FRIM



Imorse var det en liten konsert på skolan. Alla från Grade 5 stod i Breezeway och sjöng innan alla började skolan. Det var jättetrevligt. De är så duktiga och jag tror att Hampus tycker att det är riktigt kul. Det låter riktigt bra.
Jag tog Hasses cykel på fm och åkte med några tjejer till FRIM för att cykla i djungeln. Det var så skönt, det var riktigt fint väder och det blåste så det inte blev alltför varmt. Det påminde om Sverige när man cyklar en varm sommardag, helt underbart. Man slås också av vad lugnt och tyst det är utanför staden. Där vi bor är det ljud från byggen och bilar m.m nästan hela tiden.Vi cyklade i ca en timme sen hittade vi ett malaysiskt tehus där vi drack te och åt konstiga bakverk.


Linda och Maria låg vid poolen under fm och ser nu ut som två räkor. Solen tar rejält nu när det är så här fint.Maria ville se IKEA här så vi tog en tur dit när barnen kom från skolan. Vi fikade där, det blev cider och chokladbollar, riktigt svenskt.Maria försökte hitta saker som finns på KLs IKEA som inte finns i Sverige, hon hittade då ett rökrum som hon måste prova. Hon hittade även ett bönerum men där gick hon inte in.

1 kommentar:

Anonym sa...

Putte sa:
Jag tycker Maria borde valt bönerummet istället. Man kan be om löneförhöjning och varmare väder i Furuvik och be om att Alva kommer hem på kvällarna.
Ha det,vi är avundsjuka på er men snart blir det varmare även här och poolen kanske blir varm i juli.