torsdag 16 april 2009

Ormjakt

Jag och en tjej till åkte in till KLCC för att träffa en kille från sverige som fått kontakt med mig genom Hasse. Han är intresserade av att ordna resor hit till KL från sverige. Han ville ha lite hjälp om vad som är värt och se och göra. Första resan ska ev bli i oktober och då behöver han hjälp att ta hand om turisterna som kommer och hjälp med lite guidning. Vi får väl se vad det blir av det. Han är även frilansjournalist så imorgon ska han följa med på hockey och skriva ett reportage om Hampus.
Eftersom jag var borta några timmar så skulle syrran följa med Lotta och hämta Amanda på skolan. När de gick i gången nere vid poolen så väste det till i buskarna och uppe på häcken ligger det en 1 meter lång grön orm. Den var bara 1 dm från Lottas arm när hon fick syn på den. Det blev en väldig kalabalik med trädgårdkillar och vakter som sprang om varann. Ormen ringlade upp i ett träd och tillslut fick en av killarna klättra upp i trädet och ta död på ormen. Den var giftig sa dom. Känns inte bra med tanke på att småbarnen går i buskarna och plockar blommor och löv m.m.
Syrran har inte haft det så lätt de få dagar hon varit här...
Hon är lite höjdrädd och måste nu bo på 22 våningen. Hon hatar hissar och hon kan inte ta trapporna med barnvagn. I måndags när vi hämtade på skolan så var det ett rejält åskväder med rejäla åsksmällar och hon har alltid varit lite rädd för den och idag var det ormen...

Inga kommentarer: