torsdag 9 april 2009

Grattis Pappa

Grattis Pappa på .......års dagen. Hoppas du får en bra dag och att du får allt på din långa önskelista. Puss och kram. Hoppas det dyker upp något från oss idag och kanske nästa vecka.

Tesco, matvaruhuset, stod på listan idag för våra gäster. Krille skulle stå för middagen och skulle handla lamm hade han tänkt. Det blev revbenspjäll och fläskfile istället. Han frågade efter lamm i disken och de pekade på revbensspjällen.
Några nya svenskar som ska flytta hit i sommar var här och hälsade på idag. De har fullt upp med att titta på lägenheter. Hampus hoppas att de ska flytta hit till vårt hus så han har någon att spela fotboll med. De hade två pojkar lite yngre än Hampus.
Amanda och Hampus skulle ha med sig pengar till skolan idag för samla in till fattiga människor som behöver bygga bättre hus. De får rita upp del av hus ju mer pengar klassen samlar in. Amanda kom hem och sa att hon ville rita mycket så att jag skulle ge 500 ringit. Hon fick först fem ringit men det gick inte och lura henne ( snåla mamma), hon sa det här räcker inte till många hus. Hon är inte dum hon.
Hampus tog med sig alla små pengar som vi hade sparat i en burk ända sen vi kom hit. Fröken fick sitta och räkna och fick tillslut ihop det till över 200 ringit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Pensionären sade
Det enda som stod på önskelistan fick jag. En digitalsats till modelljärnvägen. Tack alla, bara Märklin kommer igång att leverera efter konkursen, sen är det bara tuta och köra. Kanske inte riktigt sant mycket som skall göras om när man går över från analog drift till digitalt.
Men nu får jag jag i alla fall ha:
..rutig keps
..doft brutt 33
..hår i näsan och öron
..billiga glasögon från gubbdagis
..gråbeige rock
..bruna syntetbyxor
så det så....