söndag 26 april 2009

Motorcykelfärd

Familjen Palm drog iväg till Lankawi imorse. Planet gick vid lunch. De ska vara borta 1 vecka, jag och barnen åker dit på torsdag då det är lov på skolan.






Familjen Molin gick på svenska skolans simdag . Sonen bröt ihop en bit in på järnmagistern efter örvärk, dottern ville inte simma alls och maken längtade ut på golfen. Vi blev inte så långvariga som ni kanske förstår.
Svenska skolan anordnar varje år en dag på skolan där barnen kan ta svenska simmärken. Anki beställer märkena från Sverige och det är sen utdelning när alla har simmat färdigt. Det brukar vara jätteuppskattat.


När vi kom hem efter lunch så ringde Lotta och frågade om Hampus ville åka motorcykel med Fredrik på em. Det hade han väntat på. Han kläddes i heltäckande kläder, hjälm och skydd för ryggen. Han sken som en sol när de for iväg och de var borta i några timmar. Han har tydligen en rejäl tuta på mc´n som låter som en lastbilstuta vilket fungerar bra i denna trafik.Pappa Hasse fick äntligen komma ut på golfbanan med några kineser.
Hampus ägnade sen kvällen åt att packa för sin fieldtrip imorgon.

Inga kommentarer: