tisdag 14 april 2009

Mr Rhino

Familjen Palm sov länge idag, vi andra drog iväg till jobb,skola och gym. När jag kom hem så hade de vaknat och de hade sovit ganska bra under natten.
Amanda hade klättervägg på fm så idag hade hon full publik. Vi tog en promenad ner till torget och åt lunch och gick sen tillbaka och hämtade Amanda.
På em provade vi poolen och Nora fick låna en täckande badddräkt av Lottas Nora. Lotta är helt otrolig, allt man behöver fixar hon, barnsäng, barnmatstol, leksaker, blöjor m.m.



Amanda hade med sig Mr Rhino hem från skolan idag. Det är en noshörning som går runt bland barnen i klassen och så följer det med en bok hem där man sätter in kort eller ritar vad Mr Rhino varit med om under dagen. Amanda var så noga med att jag skulle smyga in och ta ett kort som visar när hon sover med honom. Ser väl mysigt ut...

Imorgon fyller Mont Kiara international school 15 år. De ska firas bla med att barnen ska ha på sig 15 av något.Jag berättade det för Amanda och hon sa efter en stund "men mamma va varmt det kommer att bli". Hon tog för givet att hon måste ha 15 tröjor eller byxor på sig. Nu blir det nog 15 stickers på tröjan istället....

2 kommentarer:

Jane sa...

Tycker Hampe kan kränga på sig 15 par kallingar....hihi..

Anonym sa...

Lotta plockar säkert fram 15 st grejer