lördag 3 oktober 2009

Fotbollsturnering

Hampus hade ingen hockey igår kväll så det blev en lugn hemmakväll med en film. Det var kanske tur att han kom isäng itid igår för idag var det dags för en fotbollsturnering. De åkte iväg kl 7 på morgonen med bussen. De skulle till ISKL vilket är en annan internationell skola.
Vi åkte dit efter 2 för att hämta upp honom och köra honom till nästa aktivitet som var fotbollskalas på 1utama. Det visade sig att det blev inget kalas, för när vi kom så hade de kommit till semifinal som de vann och sen vann de även finalen mot ISKL. Vi var inte hemma förrän vid 6 tiden.
Det spelade jättebra och det var så kul att se. Det var så hett där vid planen så svetten bara rann av oss som stod och tittade på, man kan ju bara tänka sig hur det var att spela...Killarna såg ut som röda tomater i ansiktet sen hela kvällen.

Lalle och Teresa, som skulle dykt upp på kvällen, ringde och berättade att planet var fullt igår, så de fick sova över i Köpenhamn och sen åka vidare via Paris och Bangkok, så nu hoppas vi att de dyker upp imorgon bitti. Det är många kompisar som väntar här...

Inga kommentarer: