fredag 9 oktober 2009

Torsdag

Grattis Vår Nisse som har namnsdag idag!!

Gästerna drog iväg tidigt imorse ut till ön Sibu på västkusten. De åkte buss och det tar sin lilla tid. Vi kommer efter men åker först på lördag.
När vi skickat iväg dem så drog alla iväg till sitt, jag gick till gymmet och körde ett Spinning Pass, jättekul men oj så jobbigt. Ledaren är en pigg kille som peppar oss till max och svetten rinner, tänkte flera gånger att nu går jag av och går hem men då får han en och jobba lite till. Skönt efteråt i allafall.
Hasse jobbade inte full dag idag pga att ögonen sved rätt bra efter lunch. De har hemskt torr luft på kontoret. Han måste ha i ögondroppar varannan timme för att läkningsprocessen torkar ut ögat. Helt otroligt är det i allafall, han ser bättre nu än med glasögon . Ögonen är fortfarande lite röda men det går hur bra som helst för honom att läsa nu. Han är sååå nöjd. Ser frugan för första gången utan glasögon, vilken chock det blev....
Imorgon firas den indiska högtiden Deepavali här på skolan. Alla barnen ska vara klädda i indiska kläder. Förra året lånade jag så detta året fick vi åka och köpa. Hon är så fin i sin nya dress.
Hampus dyra fotbollsskor som vi köpte i somras har redan gått sönder så han passade på att köpa ett par nya när vi ändå var iväg.

1 kommentar:

Emma sa...

Käre storesyster grattar nissepisse på sin namnsdag!