torsdag 15 oktober 2009

Hemresa

Dagarna gick fort och onsdag åkte vi tillbaka. Vi tog båten in till hamnen och där väntade vår bil som vägrade starta. Batteriet var urladdat. Tillslut sysselsatte vi 5 malajer som startade upp bilen med ett annat batteri så att vi kunde komma iväg. De tjänade 100 kr och var jätteglada över det.
När sen min man skulle köra hemåt så var det slut på bensinen, nästan. Tänk att han inte planerar sin resa bättre..... Han ansåg att det var mitt fel eftersom det var jag som körde dit. Hursomhelst så åkte vi på ångorna fram till en bensinstation och bilen startade igen också efter det som tur var. Det är alltid ett äventyr när vi är ute och åker.
Vid 8 tiden var vi hemma igen och då blev det Macdonalds homedelivery vid poolen. Tjejerna som saknat poolen hela helgen var hur nöjda som helst att få bada.
Vi fick inte plats allihop i vår bil utan Lalle och Erik tog bussen hem. De åkte taxi till Johur Bahru och tog sen en buss därifrån som skulle gå kl 5 men den var inte full så så då väntar den tills den blir det. Efter 45 minuter fick Lalle säga åt honom att köra eller så skulle de stiga av och ta en annan buss.
Det skulle också vara en direkt-buss till KL men den gjorde ett antal stopp för mat och toabesök m.m. Resan skulle ta 3,5 timme var det sagt. När den stannade för 3:e eller 4:e gången så frågade Lalle: Varför stannar vi nu då? Då var det toapaus igen och då hade de 20 minuter kvar till KL.
Rökarna på bussen var nöjda i allafall. De var inte hemma förrän klockan var 11. Då hade vi precis dragit igång en DVD film med Wallander.

Inga kommentarer: