söndag 18 oktober 2009

Helg

Ingen hockey på fredagskvällen pga att det är Deepavali helg nu. Fotbollsträningen körde på som vanligt på kvällen men annars blev det en lugn fredagkväll. Hampus och Erik sov över hos Fredrik. Småtjejerna spelade finns i sjön om och om igen.
På lördagsmorgonen drog Hasse och jag in till stan. Amanda fick vara hemma med Teresa vid poolen och var så nöjd med det. Vi letade kakel till vårt badrum i Sverige. Hade hört att det var mycket billigare här än hemma. Hade en föreställning om att allt skulle ligga i lådor i någon lagerlokal, men så fel jag hade, det var minst lika fint som hemma, och det fanns hur mycket som helst att välja på. Insåg att vi måste fundera hur vi vill ha det och vilken färg vi vill ha innan vi börjar leta på allvar.


Kakelplattorna var verkligen billiga. De små som kanske är 25*25 cm kostade 3 RM alltså 6 kr. Sen fanns det naturligtvis det som var dyrare också. Nu blir det ut på nätet och leta efter lite inspiration, sen får vi se vad det blir.
Lunch med maken i lugn och ro vilket vi har lyckats några gånger med nu, jättemysigt. Vi tittade sen förbi hemma hos Anki och Mischi för att se deras nyrenoverade badrum.
Hela eftermiddagen gick sen åt till att få ordning på barnen till kvällen, vem som skulle vara var. Tillslut hade vi 8 barn som åt pizza hemma här.
Vi vuxna åkte sen in till Star Hill galleria inne i stan för att äta middag med ett helt gäng svenskar. Vi åt på en japansk buffe restaurang där man betalar ett inträde och sen ingår allt i priset. Fanns väldigt många olika rätter att välja på. Blev en trevlig kväll.

1 kommentar:

PÅ ANDRA SIDAN JORDEN sa...

Hej Marie!
Jag skall "varna" er lite med det här med kakel för det finns Vääääldigt mkt här hemma med som inte är så dyrt. Mycket har ändrats i pris under den tid vi varit borta och en sån sak r kakel , det är ganska billigt i Sverige nu om man jämför med innan. Det som är billigare och "lönt" att köpa är mosaik eller riktig tumlad natursten , men "vanligt " kakel lönar sig inte direkt. Hoppas allt e bra med er och att ni njuter den sista tiden nu!! Kram Rebecca