torsdag 15 oktober 2009

Höstlov på Sibu

Lördag morgon så tog vi bilen till östkusten igen, denna gång till ön Sibu. 4,5 timme i bil och sen 15 minuter med båt så var vi där. Vi möttes på stranden av familjen Eriksson som varit där några dagar innan.




Vi bodde i hyddor med sängar med stora myggnät. Hyddorna var väldigt enkla men mysiga, spjälor i golvet så man såg rätt ner i backen och många husdjur som kröp omkring. Kan inte säga att man sov så bra första natten.
Hela stället var väldigt lugnt. Stranden låg bara ett stenkast från hyddorna och Sydkinesiska Havet bjöd på varmt vatten och stora vågor.


Barnen har haft fullt upp med surfing, bad, spel och lek. På kvällarna serverades det barnmeny lite tidigare än vuxen maten så att de sen kunde leka hela kvällen.


Det var lite besvärligt med sandflugor , vissa av oss fick rejäla bett medan andra klarade sig bra. De kliar rätt bra än vill jag lova.
Amanda blev jätttedålig i sitt eksem, vet ej om det är solkrämen eller saltvattnet eller vad det kan vara. Nu är hon prickig över hela kroppen och ögonen har svällt och det kliar och kliar, stackarn.


1 kommentar:

Anonym sa...

Familjen Eriksson syns inte på bild var ni på samma ställe?
Gävle bukten har också haft fina vågor från norr.