fredag 2 oktober 2009

1 oktober

Nu är biljetterna bokade hem, den 18 december åker vi härifrån och nu kan vi ju inte åka direkt så det blev via Bangkok, KLM tror jag. Får se hur det blir, vi har ju varit så nöjda med MAS.
Hasse kommer att jobba hemma i Sverige och kommer troligen att vara hemma över Amandas födelsedag i januari. Det känns bra.
Jag har varit och tittat på några lägenheter idag i vårt condo. Blir ju lättast om han bara flyttar ner några våningar men samtidigt vill vi hitta någon som är någorlunda fräsch.
Annars är det lugna gatan här, sonen är ju på skolresa. Han kommer hem på fredag, det ska bli skönt att ha honom hemma igen.
Kunde äta lunch med maken idag, han var hemma tidigare för att han skulle till sjukgymnasten. Uljud, streching och massage på handleden. Nu får han även äta antiinflammtoriska tabletter ett tag så att inflammationen ska ge sig.
Amanda och jag badade í poolen idag på eftermiddagen, det kändes som att det var jättelänge sen. Blir nog mer av den varan nu när Teresa och Lalle kommer från kalla Sverige.

Inga kommentarer: