onsdag 26 november 2008

Julsaker

Hampus fortfarande inte bra i örat så vi var tillbaka till doktorn. Fick nu penicillin i 6 dagar.
Han var rätt ful i halsen också.
Vi lånade lite svenska filmer av Erik så hade han att göra medan Teresa och jag åkte och handlade mat.
Har börjat jaga julsaker. Trodde inte att vi skulle vara här över jul så vi har ingenting med oss. Tur att IKEA finns. Köpte en julstjärna att hänga i fönstret, även en adventsljustake. Någon advenstsljustake med 4 ljus har vi inte fått tag på än.
På IKEA kan vi köpa fina levande granar. Köpte även lite glögg och pepparkakor till advent där.
Julstjärnor som krukväxter har jag också fått tag på, få se hur de står sig i värmen. Delar till pepparkakshus fanns också att köpa på IKEA, men de som gjort dessa förra året sa att efter en dag så smälter det ihop pga av värmen.
På eftermiddagen träffade jag Eva och Julia från Norrköping. Hon som hittade oss genom bloggen. De har varit här i ca 2 veckor nu. Julia ska börja på svenska skolan så jag följde med dem dit och visade var de höll till. Nu har vi mailat och pratat på telefon så det var så kul att träffas.
Hampus öra värkte hål på em, han har verkligen jätteont. Hoppas att det vänder nu av penicillinet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Putte sa
Nu är det tretton dagar kvar till avgång Kulan city. För en månad sen spådde konjunkturinstitutet att julhandeln skulle inte nå förra ärets toppnotering. Dom hade fått reda på att Kerstin skulle fly Sverige. Nyligen ändrade de prognosen att julhandeln skulle öka. Nu blir man orolig kommer vi inte iväg? Kerstin har skadat benet och det börjar bli ett aber. Besökte familjeakuten ikväll och såret på benet visar en tendens till inflammation. Vi får hoppas att julhandeln ökar i Kulan.

Anonym sa...

Putte sa
Nu är det tretton dagar kvar till avgång Kulan city. För en månad sen spådde konjunkturinstitutet att julhandeln skulle inte nå förra ärets toppnotering. Dom hade fått reda på att Kerstin skulle fly Sverige. Nyligen ändrade de prognosen att julhandeln skulle öka. Nu blir man orolig kpmmer vi inte iväg? Kerstin har skadat benet och det börjar bli ett aber. Besökte familjeakuten ikväll och såret på benet visar en tendens till inflammation. Vi får hoppas att julhandeln ökar i Kulan.

Anonym sa...

Krya på dig lilla Hampestampe!
Här hade vi fått det så vitt och fint till jul så kommer det VARMA vindar från söder och förstör alltihop...suck. Det är bara en enda sörja ute. Danne är lite sur eftersom vi drar till Bollnäs i morrn och han hade verkligen sett fram emot att få prova farfars nya skoter. Men det hinner väl bli vinter än. Kram från Jane