lördag 29 november 2008

Krya på dig Farmor!

Hampus gick till skolan idag trots att han inte var riktigt bra. Fortfarande ont i örat. Både tränaren från simlaget och fotbollslaget på skolan har ringt och frågat när han kommer för det är turnering i fotboll i helgen och träning med simlaget på en annan skola idag. Bada får han inte göra i allafall, men fotbollen kan han kanske vara med på.
Amanda följde med Catrine hem idag så jag behövde inte hämta henne idag. Fick ett mail under em med bilder på dem när de varit ute och lekt, de var så smutsiga. Hon var nybadad när hon kom hem som tur var.
Hampus och jag åkte iväg och köpte inneskor till fotbollen. Stannade och fikade en stund innan vi for hem igen. Emma skulle tävla på en australiensisk skola på em men de fick åka hem för att det regnade och åskade.Tre timmar bara att sitta fram och tillbaka i buss. Trist.
Satt upp lite julstjärnor i fönstren idag, vi har så höga fönster så jag var tvungen att låna en stege för att nå upp. Det blev fint till slut.

På kvällen pratade jag med mamma och hon berättade att farmor hade åkt in på sjukhus pga en liten hjärtinfarkt. Stackarn. Hoppas hon kryar på sig och får komma hem snart. Känns att man är långt hemifrån när det händer sådana här saker.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er! Vi träffade Uffe ikväll på affären och han berättade att de var på väg till er. De längtade verkligen att få komma till er.
Har läst lite på er blogg för första gången. Jättetrevlig läsning. Ni verkar ha det hur bra som helst och tar vara på möjligheterna. Ha det så bra & sköt om er! Kram Petra