onsdag 19 november 2008

PTC-parent teacher conferance

Idag går barnen halvdag för att det är kvartsamtal för föräldrar och lärare efter lunch. Träffade först Ms Ghazali, "The Dragon lady", Hampus fröken. Hon var över lag nöjd med honom , han var bara lite slarvig. Allt ska gå så fort. Han gör många slarvfel för att han har för bråttom.
Hon tyckte att han hänger med bra och att språket flyter på. Han ska fortsätta gå på ELL, extra engelska lektioner, för att vara bra förbered till 6:an. Då börjar man högstadiet här.
Han skötte sig bra på lektionerna och var artig och trevlig tyckte fröken. Det ni!

Amandas lärare var också väldigt nöjd med henne. Hon var den enda i klassen som hängde med på allt och gav 100% tyckte fröken. Det var ju kul att höra.
Språket var inga hinder nu och hon har börjat spontant räcka upp handen och berätta saker. Det var positivt. Självförtroendet har fått en rejäl puff uppåt.

Emma har inga kvartsamtal, får terminsbetyg imorgon. Kom hem idag och berättade att hon hade bäst i klassen på sitt geografi prov. Det var hon värd, som hon läste till detta, hon satt med det till långt in på nätterna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hampe sköter sig väl alltid exemplariskt? :) Jag har bara sett hans artiga och trevliga sida.
Hoppas allt är bra med er, ni är saknad ska ni veta! Det blir en lång väntan ända fram tills i juni. Tur att det finns datorer och telefoner. Kram Jane