lördag 1 november 2008

Halloween

Amandas Halloween ramsa:

Trick or Treat,
smell my feet,
give me something nice to eat




Idag firas Halloween. Jag var med i Amandas klass och dekorerade muffins och kakor. Vi gjorde spindelhattar och halloween kort.
Alla var utklädda och de hade som vanligt en lite parad på morgonen genom skolan. De var häxor, legobitar, prinsessor, monster, dracula,ballerinor, Tigger m.m m.m.

De var så söta, det var otroligt varmt så det var nog skönt för dem att byta till skoluniform sen igen.
Vid 7 tiden på kvällen började jippot på skolan. De hade gjort en "trail" som man skulle följa, barnen fick göra olika aktiviteter och sen fick de godis. Kasta spindlar, bowling, krypa i läskiga gångar, sätta ner händerna i äckliga lådor........De verkligen öste godis över barnen. Hampus sprang omkring med kompisar men Amanda tyckte att det var läskigt så hon sa efter en stund att hon hade tillräckligt med godis så då tyckte hon att vi kunde gå hem.Det var otroligt bra ordnat. Riktigt spöklikt var det, mörkt och dekorerat överallt.

Emma var också där och hjälpte till. Hon hade sen filmkväll i vår lägenhet med några tjejer medan vi satt och drack vin vid poolen. Vi blev ett helt gäng tillslut där nere och barnen hade jättekul.

Inga kommentarer: