söndag 23 november 2008

Hockeyturnering

Lite sovmorgon för hela familjen. Emma var ute sent i natt och Hasse och Hampus var på hockey igår kväll.
Vi kom inte iväg förrän farmåt lunch och då åkte vi till Bangsar för att Hampus skulle köpa sin efterlängtade cykel som han surt har sparat ihop till. Vi hade med oss Erik och David.
Amanda och jag gick till djuraffären och tittade på djuren. De har hundvalpar och kattungar i små burar i skyltfönstret. Amanda ville så gärna ha en ny hund.
Jag frågade henne vad tror du Salsa säger om vi kommer hem med en ny hund.
-Oh, en kompis säger hon nog sa Amanda. Självklart!


Hampus köpte iallafall en orange crosscykel som han är hur nöjd som helst med. Han har verkligen saknat att cykla.
På kvällen var det dags för hockeyturnering, vi åkte ut lite tidigare så att vi skulle kunna äta lite middag där. Sunway Lagoon var julsmyckad med kulor, girlanger och granar.

Amanda och Emma var hemma, Amanda fick vara hos Elsa och sov över där.
Turneringen började vid 7 på kvällen med lite invigning.


Det var otroligt mycket folk som stod på alla våningarna runt rinken och tittade.Rejäl stämning så grabbarna fick ordentligt med stöd. Det var tre lag från Malaysia och tre lag från Singapore som möttes. Hassa coachade ett lag, men inte samma som Hampus spelade i.

Ni känner väl igen strumporna på nr 66.
Första matchen vann de med 3 -1. Hampus gjorde 2 mål och var jättenöjd. Nästa match då var han lite punktmarkerad och fick ett rejält rapp över handleden och knuffar i ryggen. Ganska fult spel var det ett tag.Han lyckades få in 1 mål men de fick stryk till slut.



Han var rejält knäckt efter matchen, tårarna rann och han hade ont överallt. Klockan var rätt mycket innan det var slut. Jag tror vi var hemma till 1. Vakterna i gardhouse sa GoodMorning Sir till Hasse när han körde in bilen i garaget.




2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm...ni står inomhus ni! Här har man precis kommit hem från ett blåsigt och kallt Testebo. Håik-Brynäs 7-2. Storm och snöfall ute, funderar starkt på om Danne ska få börja spela schack istället. Kram Jane

Anonym sa...

Fråga Hasse..... Han skulle ha en fru som spelade schak så det blev tyst o skönt medan hon satt o listade ut nästa drag.