onsdag 25 mars 2009

Födelsedag

Idag firar vi min födelsedag. Väcktes av sång och frukost på sängen. Fått flera sms, och telefonsamtal under dagen, så underbart! Födelsedagskort har det också trillat ner i lådan.
Tack alla!!

Vi fortsatte vår sightseeing idag. Vi for till Batu Caves som ligger utanför staden. Det är ett hinduiskt tempel som ligger uppe i bergen. Det är väldigt fascinerande, en lång trapp som leder in i berget, 272 trappsteg.Vi blev välsignade av en lättklädd herre som även ritade vita streck i pannan på oss.


Vi åt roti canai till lunch , vilket är indiska pannkakor, till detta serverades det 3 kokosnötdrinkar trots att vi beställde cola.
Vi tog en rundvandring på skolan på em innan svenska skolan började. Amanda fick visa upp sin skola. Imorgon börjar skolans vårlov, lediga i 11 dagar så idag var det glada elever.

Kvällen firades på en japansk restaurang med grillning vid bordet, otroligt gott. Hampus tränade fotboll istället. Han har fått en inbjudan att åka på en turnering till Bali, men varken Hasse eller jag kan följa med så vi får se hur det blir. Han kom också hem med ett betyg från sin presentation 96%!! det ni!!

Imorgon bitti åker vi till Taman Negara på en liten semester...



2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi skulle också ha viljat varit med och firat dig.
Men det tycks ju ha fungerat ändå.
Farmor o Farfar

Anonym sa...

Ser ut som jag också gillande maten :-) Apropå den fina bilden på mig... / Marie