onsdag 4 mars 2009

Transition night

Idag var det möte på skolan för alla femteklassares föräldrar om förflyttningen till klass 6 och middelschool. Middelschool är som högstadiet i sverige ungefär. Hampus fick ju börja i en klass lägre när vi flyttade hit pga att hans engelska inte var så bra. Nu börjar han i 6:an till hösten. Nya ämnen och nya lärare. En lärare för varje ämne blir det nu,
Hasse och jag skulle gå dit tillsammans men på em var det ett rejält oväder över KL, åska och störtregn vilket bidrog till flera trafikolyckor. Han tillbringade 2 timmar i kö hem så jag fick gå själv till mötet.
Det var inte så mycket ny information för oss om haft äldre barn på skolan. De är några val som de ska göra nu i vår. Spanska kommer han nog inte att kunna läsa pga att han fortfarande kommer att ha ELL ,extra stöd i engelska,så då försvinner ju ett val. Det andra valet gäller om han vill ha musik, drama, data, keramik, eller dans m.m.
Vår maid Linda skulle vara barnvakt och lägga Amanda, det gick inte så bra. Vår bestämda dotter hon skulle själv bestämma när hon skulle lägga sig.

2 kommentarer:

Jane sa...

Jag tycker han ska välja dans! Nu kan han ju spela flöjt (vilket vi förövrigt aldrig fick höra i sommras!)och trummor. Vad är då bättre än att lära sig lite tango eller vals? Kan han ju köra en hel föreställning sen...Kram på er alla!! Vi SAKNAR er!!!!!!

Anonym sa...

Amanda - Hembiträdet 1-0, jag håller på Amanda.

//J.