torsdag 19 mars 2009

Hantverksutställning och Valid parking

Nu är det inte många dagar förrän våra besökare börjar dyka upp. På måndag kommer Hasses bror och sambo, det ska bli kul. (Johan! du får ladda resväskorna med massor av svensk mat för det vill väl ni ha när ni kommer hit, eller?)
På morgnarna är det inte mycket man behöver komma ihåg ,det är att ta med sig Amanda och hennes väska till skolan och lämna dem där. Idag kom jag dit med bara Amanda, tur att jag inte glömde henne. Det var bara att springa hem igen och hämta matsäcken, alla nöjda och glada.

På förmiddagen skulle Ylva och jag åka och måla batik men när vi kom dit så var det en stor hantverksutställning där som vi hamnade mitt i, så det blev ingen batik. Vi hade jättesvårt att hitta parkering, den lilla som fanns hade de stängt av. Vi åkte runt, runt och letade. Folk stod parkerade hur som helst. Till slut så hittade vi ett sjukhus lite längre bort där de hade "valid parking". Det finns lite överallt här, du kan bara köra fram bilen till porten, stiga ur och sen tar de hand om bilen den tills du kommer tillbaka. Riktigt lyxigt. När du kommer tillbaka så betalar du och de kör fram bilen igen. Idag kostade de 12 RM för 2 timmar, ca 25 kr. Det finns valid parking på de flesta köpcentra också, då hjälper de också till att packa bilen om du handlat.



På kvällen var jag och barnen till skolan och tittade på en musikal "Movisical" som de gjort på skolan.Det var otroligt proffsigt gjort. Barn från 9 års åldern upptill 17 är med och sjunger och dansar.

1 kommentar:

Anonym sa...

putte sa:
Johan glöm inte bruna bönerna!
Har tagit upp valid parkering och packning av vår inköpta varor med kassörskorna på ICA Kvantum. Du får ta det med ledningen. Men en kassörska som skulle gå 0ch fika hjälpte mig att packa fyra kassar. Kors i taket men endå ett steg framåt.
Idag vårdagjämning isen är borta från våran pool. Vårkänslorna börjar så smått vakna. Jöhan kanske kan ta hem orkide plantor. Vi är sugna att göra ett nytt försök, man lär sig av misstagen.
Vår på er.