tisdag 10 mars 2009

PTC-parent teacher conferance

Idag och imorgon går barnen bara halvdagar pga kvartsamtal.
Amanda idag, men Hampus har nästa vecka.Pratade bara med hans ELL lärare idag.
Det är otroligt vilken koll de har på barnen, de testar dem hela tiden hur mycket de kan och sen jämför de mot vad de ska kunna. Hampus klarar sig bra, det går framåt med läsningen. Han har fullt flyt i språket när han pratar nu men läsningen är lite svårare.
Det är inte lätt de läxorna som han får ibland,han får slå upp en hel del vilket tar ju lite tid.

Amandas fröken hade bara positiva saker att säga.De jobbar för fullt med att få barnen att börja läsa. De har jobbat med alfabetet så nu kan de det, men nu ska de börja med hur bokstäverna kan låta.Fröken är otroligt pedagogisk och väldigt snäll.
Tror att alla barnen gillar henne skarpt.
Vi hade styrelsemöte i SWEA idag, mitt första. det är fullt program nu under våren med pubkvällar, luncher och utflykter.
Vi jagar fortfarande en webmoster till hemsidan, har inte fått någon som nappat på detta än.

2 kommentarer:

putte sa...

PUTTE
Är adressen till hemsidan hemlig?
Har kört snöslunga idag. Ingen ide att köra ned till polen. Nån jä...el har lagt is på den.
Hur får man en tonåring att sätta på sig riktiga vinterskor? Tennisskor och vinteryra duger i Kulan men passar inte här.
Har lyckats få fart på en gammal rullbandspelare från 60-talet. Det är en Grundig TK 46 är det någon av läsarna som har en manual som jag kan kopiera?

Anonym sa...

Behöver ni en Web-moster till Swea så kanske Linda kan ställa upp?

Eller varför inte Mange på kullen? Han är ju en hejare på Blocket.se, Annonsbörsen.se, hemnet.se och en massa andra bra köp (inte sälj) siter.