torsdag 27 augusti 2009

Hampus 13 år


Idag fyller sonen tonåring. Han firades med buller och bång på morgonen. Han fick en klocka och en golfklubba av oss i familjen. Släkten hade skickat pengar som vi köpte ett tv spel till honom för. Han fick också en svensk bok på posten av mormor som kom fram precis i tid. Han var hur nöjd som helst.
Amanda började sin simträning idag, de var säkert 25 barn som skule vara med, de fick först göra ett simtest och sen blev de indelade i 3 grupper efter det. Amanda är jätteduktig på att crawla nu, undrar var hon har fått det ifrån.....
Jag skippade svenskan idag för Hampus skull så att vi kunde fira honom med tårta på eftermiddagen. Pappa kom också hem i tid och kunde vara med. Hampus fick sen välja restaurang inne i KLCC på kvällen.
Vid 9 tiden så var det dags för hockeyträning. De ligger i hårdträning inför turneringen som är nästa helg, det ska bli spännande.

2 kommentarer:

Jane sa...

Grattis från Oss i Forsby!!
Danne har invigt de nya fotbollsdojjorna idag...gissa om övriga laget tyckte dom var snygga?!

Pernstams sa...

Grattis Hampus! Hoppas du blev ordentligt firad och att alla i familjen skämde bort dig. Kramar från alla i familjen Pernstam. Krama lite extra på lillasyster från oss. Fin bild på er!